Στις Βρυξέλλες μεταβαίνουν την Τρίτη Σαμαράς – Βενιζέλος
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ. Μαζί με τον κ. Σαμαρά στις Βρυξέλλες θα ταξιδέψει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, μαζί με τον κ. Σαμαρά στις Βρυξέλλες θα ταξιδέψει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Την Πέμπτη (29 Μαΐου), στη μία μετά το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Λίγο αργότερα, στις 6 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λίσι: «Θέλω έναν ΠΑΟΚ που θα αγαπούν να βλέπουν»
- «Ο Τομ Χόλαντ στα καλύτερά του» – Τι μάθαμε από το νέο trailer του Spider-Man: Brand New Day
- Greek Shipping Wins US Coast Guard Quality Recognition
- Για τρία χρόνια υπέγραψε ο Ντέλε-Μπασίρου στον Αρη
- Γαλλία: Τον Ιούνιο κατέγραψε περισσότερους από 5.700 επιπλέον θανάτους – Αιτία, ο καύσωνας
- Μήνυμα Κικίλια στους νέους αξιωματικούς του Λιμενικού: «Η υπηρεσία σας είναι εξαιρετικά υψηλής σημασίας»

