Με συνταγή από το παρελθόν το χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Με επιχειρησιακή συνταγή από το παρελθόν χτύπησαν άγνωστοι ανήμερα των εκλογών τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Τρικούπη. Όπως εκτιμάται, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε «καθαρό» όπλο δείχνει τον στόχο των δραστών να εμφανισθούν ως νέο, δυναμικό σχήμα της νέας γενιάς τρομοκρατικής δράσης.
Με επιχειρησιακή συνταγή από το παρελθόν χτύπησαν άγνωστοι ανήμερα των εκλογών τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Τρικούπη.
Οι δράστες χρησιμοποίησαν «καθαρό» Καλάσνικοφ -δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε αξιόποινη πράξη στο παρελθόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων της Δευτέρας, σκοπός τους ήταν να πλήξουν κατά ριπάς το κτίριο, ωστόσο για άγνωστο λόγο, ενδεχομένως λόγω εμπλοκής του όπλου, δεν το έκαναν.
Υπενθυμίζεται ότι από την πίσω πλευρά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ είχε σημειωθεί το χτύπημα της 17Ν με ρουκέτα στις 31 Μαρτίου 1999.
Η ίδια οργάνωση, πάλι με ρουκέτα στις 2 Νοεμβρίου 1991, είχε πλήξει λεωφορείο των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο αστυνομικός Γιάννης Βαρής.
Οπως εκτιμάται, το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε «καθαρό» όπλο δείχνει τον στόχο των δραστών να εμφανισθούν ως νέο, δυναμικό σχήμα της νέας γενιάς τρομοκρατικής δράσης.
Η τρομοκρατική επίθεση εκτιμάται ότι έγινε γύρω στις 5.26 τα ξημερώματα. Την ώρα εκείνη περίοικοι άκουσαν θορύβους που περιέγραψαν ως κρότους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας
- Προσαράξεις σκαφών σε Αίγινα και Αντίπαρο – Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός
- Η Αμερική είναι ισχυρή… αλλά χάνει τη κυριαρχία της
- Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
- Γιορτή σήμερα 5 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]



