Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο συνέδριο των ΑΝΕΛ προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος

Έκτακτο συνέδριο των ΑΝΕΛ προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος

Την πραγματοποίηση εκτάκτου συνεδρίου το οποίο «θα διαμορφώσει ένα ενιαίο μέτωπο αντιμνημονιακών-πατριωτικών δυνάμεων» εξήγγειλε ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι τα ποσοστά που έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν τον ικανοποιούν. Υπογράμμισε ότι στο συνέδριο θα τεθούν όλα τα θέματα «και σημάτων και ηγεσίας», ενώ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «αποτυχία της κυβέρνησης και αποδοκιμασία».

Την πραγματοποίηση εκτάκτου συνεδρίου το οποίο «θα διαμορφώσει ένα ενιαίο μέτωπο αντιμνημονιακών – πατριωτικών δυνάμεων», εξήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος ουσιαστικα απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας «στο σύνολο των αντιμνημονιακών πατριωτικών δυνάμεων και των κινημάτων της πλατείας» είπε ότι τα ποσοστά που έλαβε το κόμμα του δεν τον ικανοποιούν, έκανε δε λόγο για «πόλεμο» που δέχθηκε – όπως είπε – το κόμμα του, με αποκλεισμό απο τα ΜΜΕ, κάτι το οποίο επηρέασε – σύμφωνα με τον κ.Καμμένο – την εκλογική επίδοση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «αποτυχία της κυβέρνησης και αποδοκιμασία» και είπε ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός εξέλεξε 7 απο τους 21 ευρωβουλευτές.

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι χαρακτηριστικό για τον πόλεμο ο οποίος διεξήχθη πριν τις εκλογές. Ο κυβερνητικός συνασπισμός κατάφερε να εκλέξει 7 απο τους 21 ευρωβουλευτές. Η αποτυχία ειναι δεδομένη. Η μάχη θα δοθεί στο ευρωκοινοβούλιο» είπε ο κ. Καμμένος και σημείωσε ότι είναι σημαντικό πως το κόμμα του εκτός απο παρουσία στη Βουλή θα έχει και παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο.

Χαρακτήρισε πρωτοφανή τον «πόλεμο», που, όπως είπε, δέχθηκε το κόμμα του και ανέφερε ότι ακόμη και το διαφημιστικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έγινε δεκτό απο τα κανάλια και αναγκάστηκε το κόμμα να καταφύγει στο ΕΣΡ για να το δεχθούν τελικά.

«Δώσαμε έντιμο και σκληρό αγώνα και τα καταφέραμε» είπε ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για κατάτμηση των αντιμνημονιακών – πατριωτικών δυνάμεων», λέγοντας ότι «κόμματα που κινούνται στο 1% δεν μπορούν να διαμορφώσουν εξελίξεις. Εμείς αντέξαμε και τα καλούμε να έρθουν κοντά μας».

Όπως είπε, εάν αθροίζονταν τα ποσοστά των «αντιμνημονιακών – πατριωτικών κομμάτων» με τους ΑΝΕΛ θα είχαν εκλεγεί 2 ευρωβουλευτές.

Τέλος προανήγγειλε την πραγματοποίηση εκτάκτου συνεδρίου για τη διαμόρφωση ενός πολιτικού αντιμνημονιακού φορέα με κεντρικό πυλώνα τους Ανεξάρτητους Έλληνες, και ο οποίος «θα γίνει η πατριωτική δύναμη που θα ανατρέψει το σημερινό καθεστώς».

Τώρα ξεκινά η μάχη των εθνικών εκλογών και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, κατέληξε ο κ.Καμμένος στη δήλωσή του.

Τέλος μιλώντας λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους, είπε ότι στο συνέδριο θα τεθούν όλα τα θέματα «και σημάτων και ηγεσίας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024