Τα μποτιλιαρίσματα στο Σάο Πάολο έφθασαν το μήκος-ρεκόρ των 344 χιλιομέτρων
Το Σάο Πάολο, όπου στις 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ ποδοσφαίρου, έσπασε ένα νέο ρεκόρ στα μποτιλιαρίσματα, καταγράφοντας 344 χιλιόμετρα μποτιλιαρισμένων αυτοκινήτων.
Το Σάο Πάολο, όπου στις 12 Ιουνίου θα διεξαχθεί το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ ποδοσφαίρου, έσπασε ένα νέο ρεκόρ στα μποτιλιαρίσματα, καταγράφοντας 344 χιλιόμετρα μποτιλιαρισμένων αυτοκινήτων.
Το θλιβερό ρεκόρ σημειώθηκε στη μεγαλύτερη πόλη της Βραζιλίας χθες, Παρασκευή, το απόγευμα, σύμφωνα με τη δημόσια εταιρεία που διαχειρίζεται την κυκλοφορία στο Σάο Πάολο.
Η μεγαλούπολη αυτή των 20 εκατομμυρίων κατοίκων, η οποία φημιζόταν ήδη για τη χαοτική κυκλοφορία στους δρόμους της, ταλαιπωρείται εδώ και πολλές ημέρες από μια απεργία των οδηγών λεωφορείων.
Έπειτα από μια 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη των οδηγών λεωφορείων του ίδιου του Σάο Πάολο, από την Πέμπτη απήργησαν για δύο ημέρες οι οδηγοί των λεωφορείων των προαστίων. Στόχος των απεργών είναι να επιτύχουν μισθολογικές αυξήσεις ύψους 10%.
Η κινητοποίηση εντάσσεται στην αύξηση των απεργιών και των διαδηλώσεων στη Βραζιλία καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το κόστος της διοργάνωσης του οποίου υπολογίζεται σε 11 δισεκ. δολάρια. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόλεϊ: Ξανά στον Ολυμπιακό η Μλεΐνκοβα
- Akylas: Η παρ’ ολίγον πτώση στην τελική πρόβα – Τι συνέβη
- Ουκρανικό drone κατέπεσε κοντά σε μονάδες ενέργειας του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια
- Έβερεστ: Χιονοστιβάδα σαρώνει κατασκήνωση βάσης – Ορειβάτες τρέχουν να προστατευτούν
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Τελευταίο παιχνίδι του Βλαχοδήμου με τη Σεβίλλη»
- Φραπέ, σουβλάκι, Μοναστηράκι: Ο Eddie των Iron Maiden το ζει ελληνικά
