Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΥΠΟΙΚ: Επανέκδοση αποφάσεων για το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας

ΥΠΟΙΚ: Επανέκδοση αποφάσεων για το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας

Στην επανέκδοση αποφάσεων για τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας θα προχωρήσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών. Με απόφαση του Χ. Θεοχάρη συγκροτήθηκε 4μελής ομάδα εργασίας, η οποία θα πρέπει έως τα τέλη Ιουνίου να επανεκδώσει αποφάσεις ΦΠΑ. Στόχος η είσπραξη 14 δισ. ευρώ εντός του 2014.

Στην επανέκδοση αποφάσεων για τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας θα προχωρήσει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη συγκροτήθηκε 4μελής ομάδα εργασίας αποτελούμενη από υπάλληλους της Διεύθυνσης ΦΠΑ της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, η οποία θα πρέπει έως τα τέλη Ιουνίου να επανεκδώσει αποφάσεις ΦΠΑ.

Τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών θα εξετάσουν αρχικά τις υπουργικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι την 31-12-2013 των οποίων η αρμοδιότητα ανήκει στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και θα καταγράψουν αυτές ή μερών αυτών. Εν συνεχεία θα προσδιορίσουν την ανάγκη προσαρμογής των αναγραφόμενων διατάξεων στις αποφάσεις ΦΠΑ, οι οποίες έχουν τροποποιηθεί, ενώ θα διατυπώσουν και προτάσεις σχεδίων αποφάσεων (αναδιατύπωση των κειμένων).

Σημειώνεται πως η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών έχει θέσει ως στόχο την είσπραξη 14 δισ. ευρώ από ΦΠΑ εντός του 2014.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024