Γητευτής λιονταριών παίζει μπάλα με τα αιλουροειδή του
Στην τελευταία διαφήμιση της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι περισσότεροι δεν είναι άνθρωποι. Ο διάσημος γητευτής αιλουροειδών Κέβιν Ρίταρντσον παίζει ποδόσφαιρο με μια αγέλη λιονταριών.
Στην τελευταία διαφήμιση της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι περισσότεροι δεν είναι άνθρωποι. Ο διάσημος γητευτής αιλουροειδών Κέβιν Ρίτσαρντσον παίζει ποδόσφαιρο με μια αγέλη λιονταριών.
Ο νοτιοαφρικανός Ρίτσαρντστον έχει γίνει γνωστός για το έργο του με τα άγρια ζώα της Αφρικής, και χάρη στην επιμονή του έχει γίνει δεκτός σε κοινότητες άγριων λιονταριών, ακόμα και υαινών.
Στο βίντεο της FIFA, ένα γιγαντόσωμο αρσενικό και δύο λέαινες κυνηγούν την πορτοκαλί μπάλα και δεν αντιδρούν ακόμα και όταν ο Ρίτσαρντσον προσπαθεί να τους αποσπάσει τη μπάλα από τα δόντια με κλοτσιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ για άρνηση Τζαβέλλα: Ζούμε αλλεπάλληλες σκηνές στο έργο της συγκάλυψης
- Μαραντόνα, ετών 19: Το γκολ του αιώνα που… παραλίγο να μπει 6 χρόνια νωρίτερα (vids)
- Από πού κατάγεται το βαμβάκι; Γενετική μελέτη υφαίνει μια ιστορία χιλιετιών
- Κεσσές: Θλιβερή η απόφαση Τζαβέλλα να μην εμφανιστεί στη Βουλή – Επέλεξε να κρυφτεί, συνέβαλε στη συγκάλυψη των υποκλοπών
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
- «Να αποκτήσουν ξανά ζωή» παλαιά δημοτικά ακίνητα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας
