Γητευτής λιονταριών παίζει μπάλα με τα αιλουροειδή του
Στην τελευταία διαφήμιση της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι περισσότεροι δεν είναι άνθρωποι. Ο διάσημος γητευτής αιλουροειδών Κέβιν Ρίταρντσον παίζει ποδόσφαιρο με μια αγέλη λιονταριών.
Στην τελευταία διαφήμιση της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι περισσότεροι δεν είναι άνθρωποι. Ο διάσημος γητευτής αιλουροειδών Κέβιν Ρίτσαρντσον παίζει ποδόσφαιρο με μια αγέλη λιονταριών.
Ο νοτιοαφρικανός Ρίτσαρντστον έχει γίνει γνωστός για το έργο του με τα άγρια ζώα της Αφρικής, και χάρη στην επιμονή του έχει γίνει δεκτός σε κοινότητες άγριων λιονταριών, ακόμα και υαινών.
Στο βίντεο της FIFA, ένα γιγαντόσωμο αρσενικό και δύο λέαινες κυνηγούν την πορτοκαλί μπάλα και δεν αντιδρούν ακόμα και όταν ο Ρίτσαρντσον προσπαθεί να τους αποσπάσει τη μπάλα από τα δόντια με κλοτσιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
- Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ανακοινώθηκαν έξι φιλικά (pic)
- Ο Τζο Έστερχαζ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για να μείνει μακριά από το «Βασικό ένστικτο 2»
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει

