Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ενρίκε θέλει να χτίσει τη νέα Μπαρτσελόνα

Ο Ενρίκε θέλει να χτίσει τη νέα Μπαρτσελόνα

Ο Λουίς Ενρίκε επέστρεψε... σπίτι του. Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε σήμερα και επίσημα το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, ενώ παρουσιάστηκε από την ομάδα του με κάθε επισημότητα. Ο ίδιος έθεσε τους στόχους του και μίλησε για την Μπαρτσελόνα που ονειρεύεται.

Ο Λουίς Ενρίκε επέστρεψε… σπίτι του. Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε σήμερα και επίσημα το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα, ενώ παρουσιάστηκε από την ομάδα του με κάθε επισημότητα. Ο ίδιος έθεσε τους στόχους του και μίλησε για την Μπαρτσελόνα που ονειρεύεται.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Αρχίζουμε να χτίσουμε μια νέα Μπάρτσα, που θα εμπνέει με ελπίδα.Ένας προπονητής δεν πρέπει να είναι απλά ένας προπονητής, αλλά και ένας ηγέτης. Η ικανότητα να ηγηθείς είναι σημαντικοί για πολλούς λόγους. Δεν είναι μόνο τεχνικοί οι λόγοι ή τακτικής,αλλά το πώς διαχειρίζεσαι ένα γκρουπ,τους εγωισμούς των παιχτών και το πώς τους δίνεις ώθηση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μέσα στην εβδομάδα υπάρχει πολλή δουλειά. Θα γνωριστούμε με τους παίκτες, θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει και ποιος όχι και πολλά άλλα. Ξέρω ο,τι αυτό το πρότζεκτ θα είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω να δουλεύω και να ακούσω τον ύμνο της ομάδας. Θα ξεκινήσω την δουλειά από αυτό το απόγευμα και θα πάρω κάποιες αποφάσεις με το υπόλοιπο προσωπικό. Μόλις έφτασα, αλλά γνωρίζω το σπίτι μου καλά» συνεχίζοντας είπε:

«’Το στυλ μας θα είναι επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Μέσι δίνει κάτι παραπάνω από απλά γκολ,είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Προφανώς οι εμφανίσεις του πέρσι δεν ήταν τόσο εκπληκτικές όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά παραμένει το νούμερο ένα παίχτης. Ο Τσάβι είναι φίλος και πρώην συμπαίχτης. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει»
και κατέληξε:

«Θα δυναμώσουμε την ομάδα,αν είναι δυνατόν,σε όλες τις γραμμές.Θα ήθελα να ανεβάσω κάποιους παίχτες από την Β,αλλά πρέπει να μου δείξουν ο,τι είναι αρκετά καλοί.Οι παίχτες πρέπει να ξέρουν ο,τι αν δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο,θα υπάρξουν αλλαγές».

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τον Λουίς Ενρίκε σαν το νέο μας προπονητή. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και θετικοί ο,τι θα ξεκινήσει μια νέα εποχή».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024