Ένα αγόρι εξομολογείται τώρα στο Ποτάμι για την «πρώτη του φορά»
O Αλέξης δεν το έχει κάνει ποτέ, γνωρίζει όμως ότι η πρώτη φορά είναι η πιο σημαντική. Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη επιμένει στα τηλεοπτικά σποτ ψηφοφόρων που το κάνουν για «πρώτη φορά», αυτή τη φορά με ένα αγόρι.
O Αλέξης δεν το έχει κάνει ποτέ, γνωρίζει όμως ότι η πρώτη φορά είναι η πιο σημαντική.
Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη επιμένει στα τηλεοπτικά σποτ ψηφοφόρων που το κάνουν για «πρώτη φορά», αυτή τη φορά με ένα αγόρι.
Αρκετές από τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν τα δύο προηγούμενα διαφημιστικά σποτ, στα οποία εμφανίζονταν μια κοπέλα και μια ηλικιωμένη που «είχε καιρό να το κάνει», εστιάζονταν στη «σεξιστική» απουσία των ανδρών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).