Δολοφονία 31χρονου τα ξημερώματα στο κέντρο του Κορυδαλλού
Νεκρός από τα πυρά ένοπλου, έπεσε τα ξημερώματα ένας 31χρονος σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Το θύμα αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανάτος του, ενώ ο δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή.
Νεκρός από τα πυρά ένοπλου, έπεσε τα ξημερώματα ένας 31χρονος σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Το θύμα αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θανάτος του, ενώ ο δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Κρατούνταν για υποθέσεις εκβιασμών.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).