Και ξαφνικά το Σάο Πάολο άσπρισε από το χαλάζι
Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν οι κάτοικοι του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, καθώς άνοιξαν οι ουρανοι και έριξε χαλάζι, με αποτέλεσμα τα πάντα να γίνουν άσπρα. Πάντως, ο κόσμος δεν έχασε το κέφι του και βγήκε στους δρόμους για να το απολαύσει. Όσο γίνεται.
Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν οι κάτοικοι του Σάο Πάολο στη Βραζιλία, καθώς άνοιξαν οι ουρανοι και έριξε χαλάζι, με αποτέλεσμα τα πάντα να γίνουν άσπρα.
Πάντως, ο κόσμος δεν έχασε το κέφι του και βγήκε στους δρόμους για να το απολαύσει. Όσο γίνεται.
Αυτοί που έχασαν το κέφι τους ήταν οι Αρχές της πόλης, οι οποίες ελλείψει εκχιονιστικών, έβγαλαν τις μουλντόζες για να μαζέψουν το παγωμένο χαλάζι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωμένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442