Τη μισή του περιουσία στοίχισε το διαζύγιο στον ιδιοκτήτη του Σκορπιού
Διατροφή «μαμούθ» καλείται να πληρώσει ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην πρώην σύζυγό του Γελένα: Δικαστήριο της Γενεύης καθόρισε στα 4,02 δισ. ελβετικά φράγκα (περίπου 3,3 δισ. ευρώ) το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει στην επί χρόνια σύζυγό του, σχεδόν τη μισή του περιουσία. Στην απόφαση του δικαστήριου -παγκόσμιο ρεκόρ για διατροφή- μπορεί να ασκηθεί έφεση.
Διατροφή «μαμούθ» καλείται να πληρώσει ο ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην πρώην σύζυγό του Γελένα: Δικαστήριο της Γενεύης καθόρισε στα 4,02 δισ. ελβετικά φράγκα (περίπου 3,3 δισ. ευρώ) το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει στην επί χρόνια σύζυγό του, σχεδόν τη μισή του περιουσία.
Στην απόφαση του δικαστήριου -παγκόσμιο ρεκόρ για διατροφή- μπορεί να ασκηθεί έφεση.
Η πρώην σύζυγος ζητούσε 4,3 δισ. ευρώ από τον λεγόμενο «βασιλιά των λιπασμάτων».
Ο Ριμπολόβλεφ είναι 79ος στην κατάταξη του Forbes με τους πλουσιότερους στον πλανήτη και η περιουσία του εκτιμάται στα 6,4 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος για τη φωτιά στο φράγμα Θέρμης
- «Ο πόνος συνεχίζεται»: Τι λένε τα ΜΜΕ στην Αγγλία για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Μουντιάλ (pics)
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 30χρονου από οκτώ άτομα
- Ορφέας Αυγουστίδης: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά
- Βόρεια Ελλάδα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών – 4 συλλήψεις, αναζητείται ο δεύτερος αρχηγός
- Μουντιάλ: Ο viral speaker της Αργεντινής «τρελάθηκε» ξανά – Το ασύλληπτο ξέσπασμα μετά το 2-1 του Λαουτάρο (vid)