Επαγγελματισμό και στις διακοπές ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου
Καλό... καλοκαίρι είπαν σήμερα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» είχαν την τελευταία συγκέντρωση τους στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με μοναδικούς απόντες ήταν τους Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελτ (έχουν ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Κροατίας) οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν προπονήθηκαν αλλά πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα συγκριθούν με εκείνα που θα προκύψουν από τις μετρήσεις τους στην έναρξη της προετοιμασίας.
Καλό… καλοκαίρι είπαν σήμερα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» είχαν την τελευταία συγκέντρωση τους στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Με μοναδικούς απόντες ήταν τους Ντανιέλ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελτ (έχουν ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Κροατίας) οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου δεν προπονήθηκαν αλλά πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα συγκριθούν με εκείνα που θα προκύψουν από τις μετρήσεις τους στην έναρξη της προετοιμασίας.
Ο τεχνικός τους «τριφυλλιού» στην ομιλία του προχώρησε στις αναγκαίες συστάσεις εν όψει της άδειας που παραχώρησε στους παίκτες και τους έθεσε προ των επαγγελματικών ευθυνών τους.
«Σήμερα κλείνουμε μία επιτυχημένη σεζόν και μαζευτήκαμε εδώ για να αποχαιρετήσουμε. Πλέον είστε ελεύθεροι και έχετε μπροστά σας 40 ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστείτε και να έρθετε φρέσκοι για την προετοιμασία μας. Θέλω να προσέξετε τη ζωή σας, να αποφύγετε τις υπερβολές και να μην αφήσετε τους εαυτούς σας. Να θυμάστε ότι είστε επαγγελματίες όλο το χρόνο. Να περάσετε καλά και θα είμαστε σε επαφή με όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου.
Κατόπιν, μίλησε στους παίκτες για λίγα λεπτά και ο Νίκος Νταμπίζας. Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τις 28 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση


