Στήθος με στήθος Πάχτας και Μίχος για εκλογή από τον α’ γύρο στο δήμο Αριστοτέλη
Εκλογικό θρίλερ στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, με τον Χρήστο Πάχτα και τον Γιάννη Μίχο να κονταροχτυπιούνται ψήφο-ψήφο για εκλογή από τον πρώτο γύρο. Με περίπου το μισό των ψήφων να έχουν ενσωματωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα, η απόσταση μεταξύ δύο υποψηφίων είναι μερικές δεκάδες ψήφοι.
Εκλογικό θρίλερ στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, με τον Χρήστο Πάχτα και τον Γιάννη Μίχο να κονταροχτυπιούνται ψήφο-ψήφο για εκλογή από τον πρώτο γύρο.
Με περίπου το μισό των ψήφων να έχουν ενσωματωθεί στο εκλογικό αποτέλεσμα, η απόσταση μεταξύ δύο υποψηφίων είναι μερικές δεκάδες ψήφοι.
Με το 40% των ψήφων καταμετρημένων, ο Γιάννης Μίχος εμφανίζεται να προπορεύεται με 49,43%.
Ο Χρήστος Πάχτας βρίσκεται στο 48,36%, πίσω κατά μόλις 65 ψήφους.
Η τρίτη υποψηφιότητα του Γιάννη Τρικαλιώτη εμφανίζεται στο 2,22%.
Πίσω από την οριακή εικόνα στο σύνολο του δήμου, υπάρχει σημαντική διαφορά στις κοινότητες: Ο μεν Χρ.Πάχτας εμφανίζεται ισχυρός στην Αρναία (70,24%), ο δε Ι.Μίχος ισχυρός σε Στάγειρα-Άκανθο (75,40%).
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ