Ο Αχιλλέας Μπέος, παράγοντας του ποδοσφαίρου που προφυλακίσθηκε για την υπόθεση των στημένων αγώνων, πέρασε πρώτος και με μεγάλη άνεση στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Βόλο. Αντίπαλός του θα είναι ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον ευνοεί.
Ο Αχιλλέας Μπέος, παράγοντας του ποδοσφαίρου που προφυλακίσθηκε για την υπόθεση των στημένων αγώνων, πέρασε πρώτος και με πολύ μεγάλη άνεση στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον Βόλο.
Αντίπαλός του θα είναι ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον ευνοεί. Αλλωστε, ο Μπέος πέρασε στον δεύτερο γύρο σχεδόν με διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τον Πατσιαντά.
Σύμφωνα με τα Νέα, ο Αχιλλέας Μπέος ακόμη κι αν αναδειχθεί τελικά νικητής των εκλογών περιμένει μέσα στο φθινόπωρο, όπως εκτιμάται, την απόφαση της Δικαιοσύνης για την παραπομπή του ή μη σε δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι είχε προφυλακισθεί και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους για την υπόθεση. Εφόσον υπάρξει παραπομπή σε δίκη με κακουργηματικές κατηγορίες, τότε θα εκπέσει από το αξίωμα του δημάρχου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα