Η «Πρώτη φορά» του Σταύρου Θεοδωράκη και του Μπαράκ Ομπάμα
Ένα από τα διαφημιστικά σποτ του Ποταμιού που παίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και ένα βίντεο με τον τίτλο Η πρώτη της φορά. Ένα αντίστοιχο βιντεάκι είχε γυρίσει η Λένα Ντάραμ για λογαριασμό της καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα το 2012.
Ένα από τα διαφημιστικά σποτ του Ποταμιού που παίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και ένα βίντεο με τον τίτλο Η πρώτη της φορά.
Στο βίντεο μια νεαρή γυναίκα κάνει πολλές αναφορές στην «πρώτη φορά» που, όπως αποκαλύπτεται στο τέλος, δεν αφορούν στο ερωτικό πάθος, αλλά στην πρώτη φορά που ψήφισε το Ποτάμι.
Ένα αντίστοιχο βιντεάκι είχε γυρίσει η Λένα Ντάραμ για λογαριασμό της καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα το 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη έγκυο 8 μηνών και πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
- Σκαλόνι: «Δεχόμαστε ασταμάτητη κριτική από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν» (pic)
- Πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια – Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην οικονομία, λέει η αντιπολίτευση
- Καραμέρος: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ – «Όχι στην πρώτη θέση, αλλά στο κατάστρωμα»
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα
