Η «Πρώτη φορά» του Σταύρου Θεοδωράκη και του Μπαράκ Ομπάμα
Ένα από τα διαφημιστικά σποτ του Ποταμιού που παίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και ένα βίντεο με τον τίτλο Η πρώτη της φορά. Ένα αντίστοιχο βιντεάκι είχε γυρίσει η Λένα Ντάραμ για λογαριασμό της καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα το 2012.
Ένα από τα διαφημιστικά σποτ του Ποταμιού που παίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι και ένα βίντεο με τον τίτλο Η πρώτη της φορά.
Στο βίντεο μια νεαρή γυναίκα κάνει πολλές αναφορές στην «πρώτη φορά» που, όπως αποκαλύπτεται στο τέλος, δεν αφορούν στο ερωτικό πάθος, αλλά στην πρώτη φορά που ψήφισε το Ποτάμι.
Ένα αντίστοιχο βιντεάκι είχε γυρίσει η Λένα Ντάραμ για λογαριασμό της καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα το 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξανδρος Αργυρίου: Ποτέ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ο κριτικός ως αυθεντία
- Αλέξης Τσικόπουλος: «Είδα ένα παπούτσι, πλησίασα και…» λέει ο βοσκός που εντόπισε τη σορό του γιατρού στην Κρήτη
- Έφτασε στο «T-Center» ο Ολυμπιακός
- Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε το τέλος εποχής: Αποχωρεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα
- Stranger Things: Αν θέλεις να μάθεις τι συνέβη στην Eleven θα πρέπει να περιμένεις 20 χρόνια
- Βόλος: Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων ζώων [σκληρές εικόνες]
