Δεύτερος ο Φιλιππίδης στο Diamond League της Σαγκάης
Σταθερός για ακόμη μία φορά σε ένα μίτινγκ υψηλού επιπέδου, όπως άλλωστε είναι όλα εκείνα της σειράς Diamond League, ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Σαγκάη με επίδοση 5,62μ. (καλύτερη φετινή), πίσω από τον Γάλλο κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος υπερέβη τα 5,92μ.
Σταθερός για ακόμη μία φορά σε ένα μίτινγκ υψηλού επιπέδου, όπως άλλωστε είναι όλα εκείνα της σειράς Diamond League, ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη Σαγκάη με επίδοση 5,62μ. (καλύτερη φετινή), πίσω από τον Γάλλο κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Ρενό Λαβιλενί, ο οποίος υπερέβη τα 5,92μ.
Να σημειωθεί ότι για τον Λαβιλενί αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά νίκη σε αγώνα Diamond League. Μετά τα 5,62μ. ο Φιλιππίδης δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 5,72μ., ενώ νωρίτερα είχε ξεπεράσει με την πρώτη προσπάθεια τα 5,32μ., 5,52μ. και 5,62 μέτρα.
Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα πρωταθλητή θα είναι το Γιουτζίν, που αποτελεί το τρίτο Diamond League της περιόδου.
Στη Σαγκάη έκανε ντεμπούτο η Τόνια Στεργίου, στον πρώτο αγώνα μετά τον τραυματισμό της το χειμώνα και η εμφάνισή της έδειξε ότι η αθλήτρια χρειάζεται χρόνο και αγώνες για να βρει ρυθμό. Η Στεργίου ξεπέρασε το 1,80μ. αλλά στη συνέχεια απέτυχε στο 1,85 μέτρα.
Η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου, πάντως, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια καλύτερη εμφάνιση στον επόμενο αγώνα της, στις 21 Μαΐου στο Πεκίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442