Κουτσούμπας: Ο λαός να αγνοήσει τα εκβιαστικά διλήμματα
Να αγνοήσει σε αυτές τις εκλογές τα «εκβιαστικά διλήμματα» κάλεσε το λαό ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Πετρούπολη. Κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι θέλουν να συνεχίσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές τους, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «καλλιεργεί αυταπάτες».
Να αγνοήσει σε αυτές τις εκλογές τα «εκβιαστικά διλήμματα» κάλεσε το λαό ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Πετρούπολη.
«Ο λαός μας να δώσει απάντηση από τη μια μεριά στους εκβιασμούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στο όνομα της σταθερότητας της οικονομίας θέλουν να συνεχίσουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική που γνώρισε ο λαός μας και από την άλλη μεριά να δώσει απάντηση στις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις συνεχείς παλινωδίες του» δήλωσε.
Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι η απάντηση σε όλα αυτά τα διλήμματα είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ «έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος ενάντια στην ΕΕ και τα μονοπώλια, ενάντια στις κυβερνήσεις που υπηρετούν αυτές τις πολιτικές που τσακίζουν τα λαϊκά δικαιώματα και τις κατακτήσεις» κατέληξε.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα