Νέες αεροδιακομιδές από νησιά σε νοσοκομεία της Αθήνας με C-130
Τρεις εγκύους που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης μετέφερε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα, από την Κω και τη Σαντορίνη, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Τρεις εγκύους που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης μετέφερε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αθήνα, από την Κω και τη Σαντορίνη, αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την αεροπορική βάση της Ελευσίνας με πρώτο προορισμό την Κω από όπου παρέλαβε 18χρονη έγκυο με πιθανό πρόωρο τοκετό.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Σαντορίνη για να παραλάβει μία 25χρονη έγκυο με λοίμωξη του ουροποιητικού και μια 31χρονη με ρήξη θυλακίου.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Ελευσίνα στις 3 τα ξημερώματα από όπου οι έγκυοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ συναντήθηκε με κορυφαίους συμβούλους για το Ιράν – Σκέφτεται την επιστροφή στον πόλεμο
- Μαλεντόν: «Είμαστε λαβωμένοι, αλλά όχι νεκροί – Έξτρα κίνητρο οι τραυματισμοί για νίκη στον τελικό»
- Ιταλία: H κυβέρνηση παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα μέχρι τις 8 Ιουνίου
- Πρώτος τελικός Ευρωλίγκας για τον Σκαριόλο – Ο Γιουλ θα φτάσει τον Σλούκα σε συμμετοχές στα Final Four
- Γιορτή σήμερα 23 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 23.05.2026]

