Formula 1: Xωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες για την ενίσχυση της έντασης του ηχού των μονοθεσίων
Το αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων της Mercedes AMG Petronas δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς δεν οδήγησε στην ενίσχυση της έντασης του ήχου που παράγει ο V6 κινητήρας των 1,6 λίτρων.
Έναν πιο κομψό και πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο θα πρέπει να αναζητήσουν οι ομάδες της Formula 1 ώστε να ενισχύσουν τον ήχο που παράγουν οι νέοι, εξακύλινδροι κινητήρες των μονοθεσίων.
Η Mercedes AMG Petronas είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα ενός πρόσθετου τμήματος που προσάρμοσε στην απόληξη της εξάτμισης με σκοπό να αυξήσει την ένταση του ήχου.
Σύμφωνα με τον N. Rosberg που βρέθηκε στο κάθισμα της W05, το συγκεκριμένα εξάρτημα -γνωστό και ως megaphone- δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
“Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι, συνεπώς θα πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Ως ομάδα θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα πιο… ηχηρά, έτσι λοιπόν θα πρέπει να δοκιμάσουμε κάποιες άλλες λύσεις, καθώς αυτή δεν ήταν η σωστή”, δήλωσε ο Γερμανός οδηγός της Mercedes AMG Petronas μετά το τέλος της δεύτερης και τελευταίας ημέρας των δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.
auto.in.gr
- Γιάγκος Πεσμαζόγλου: Οι σχέσεις μου με τον «Οικονομικό Ταχυδρόμο»
- Παναθηναϊκός-Κοτάρσκι: Μύθοι και πραγματικότητες
- Αυτό το πτηνό ήταν το παγόνι της εποχής των δεινοσαύρων
- Πήλιο: Νεκρό 9χρονο αγοράκι στην Ζαγορά
- Εργατικά ατυχήματα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Εργασίας – «Δεν θα τους χαρίσουμε τις ζωές μας»
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Τραϊνού Δέλλα για την επέτειο του γάμου τους


