Με επείγουσα εντολή εισαγγελέα έκλεισαν σήμερα οι τρεις πισίνες της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό, το Ποσειδώνιο και το κολυμβητήριο Νεάπολης, λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας δεξαμενών.

Το ξαφνικό σημερινό κλείσιμο των τριών κολυμβητηρίων δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Χαρακτηριστική η απόγνωση της ομάδας πόλο γυναικών του Ηρακλή, η οποία θα πρέπει να αναζητήσει έδρα για τον αυριανό αγώνα της με την Γλυφάδα, που επρόκειτο να γίνει υπό κανονικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη για τα πλέι οφ της Α1.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι άδειες λειτουργίας δεξαμενών χορηγούνται από τον Δήμο και από τον έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως κανένα από τα κολυμβητήρια της πόλης δεν ήταν εφοδιασμένο με το απαραίτητο αυτό έγγραφο και λόγω αυτής της έλλειψης με την εντολή του εισαγγελέα έκλεισαν σήμερα τα κολυμβητήρια.

Το «λουκέτο» στα κολυμβητήρια του Ποσειδωνίου και του Εθνικού είναι προσωρινό μέχρις ότου η διοίκηση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης συλλέξει ορισμένα απαραίτητα έγγραφα και εκδοθεί η σχετική άδεια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ