Έκλεισαν με εντολή εισαγγελέα τα τρία κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης
Με επείγουσα εντολή εισαγγελέα έκλεισαν σήμερα οι τρεις πισίνες της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό, το Ποσειδώνιο και το κολυμβητήριο Νεάπολης, λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας δεξαμενών.
Με επείγουσα εντολή εισαγγελέα έκλεισαν σήμερα οι τρεις πισίνες της Θεσσαλονίκης, το Εθνικό, το Ποσειδώνιο και το κολυμβητήριο Νεάπολης, λόγω έλλειψης άδειας λειτουργίας δεξαμενών.
Το ξαφνικό σημερινό κλείσιμο των τριών κολυμβητηρίων δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση. Χαρακτηριστική η απόγνωση της ομάδας πόλο γυναικών του Ηρακλή, η οποία θα πρέπει να αναζητήσει έδρα για τον αυριανό αγώνα της με την Γλυφάδα, που επρόκειτο να γίνει υπό κανονικές συνθήκες στη Θεσσαλονίκη για τα πλέι οφ της Α1.
Πρέπει να σημειωθεί πως οι άδειες λειτουργίας δεξαμενών χορηγούνται από τον Δήμο και από τον έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε πως κανένα από τα κολυμβητήρια της πόλης δεν ήταν εφοδιασμένο με το απαραίτητο αυτό έγγραφο και λόγω αυτής της έλλειψης με την εντολή του εισαγγελέα έκλεισαν σήμερα τα κολυμβητήρια.
Το «λουκέτο» στα κολυμβητήρια του Ποσειδωνίου και του Εθνικού είναι προσωρινό μέχρις ότου η διοίκηση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης συλλέξει ορισμένα απαραίτητα έγγραφα και εκδοθεί η σχετική άδεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακαινίστηκαν και παραδίδονται σε χρήση τα γήπεδα του Δημοτικού Σταδίου Μήλου
- Λαμίν Γιαμάλ: Διακοπές στην Ελλάδα με τη νέα του σύντροφο για τον σταρ της Μπαρτσελόνα (vid)
- Έρευνα: Πώς ο τρόπος που γράφουν οι ηλικιωμένοι μπορεί να αποκαλύψει γνωστική έκπτωση
- Αντιδήμαρχος Αλίμου: Η πόλη δεν είναι ούτε εργοτάξιο ούτε δωρεάν χωματερή ανακαινίσεων
- Emily in Paris: Από την καρτ ποστάλ στη συνάντηση στη Μύκονο – Αγκαλιές, φιλιά, γέλια
- Ευρώπη: Σιωπηλό πραξικόπημα στα σούπερ μάρκετ – Ποιους εργαζόμενους αντικαθιστά η Τεχνητή Νοημοσύνη


