Ο Ζαρντίμ έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μονακό
Προπονητής της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τουλάχιστον, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας, «Abola». Μπορεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Μονεγάσκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τη ρήτρα και να το «σπάσουν».
Προπονητής της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τουλάχιστον, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας, «Abola».
Μπορεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Μονεγάσκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τη ρήτρα και να το «σπάσουν».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πορτογάλος κόουτς είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Βαντίμ Βασίλεφ, με τον οποίο ήρθε σε απόλυτη συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον το μόνο που απομένει είναι η οριστική συμφωνία και η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι
- Αναφορές για βάση ειδικών αποστολών του Ισραήλ σε έρημο του Ιράκ – Επιτέθηκαν σε μη εμπόλεμα μέρη
- Αντζελίνα Τζολί εναντίον Μπραντ Πιτ σημειώσατε 1 – Δικαστικό μπλόκο στον λυσσαλέο πόλεμο των ροζέ
- Από την πανούκλα μέχρι τον Χανταϊό: Οι πλωτές καραντίνες και η μακρά ιστορία των κρίσεων στη θάλασσα



