Ο Ρέντσι βρήκε 20 ευρώ στο δρόμο: «Και μετά ρωτάτε, πού θα μαζέψω λεφτά…»
Στην Αιώνια Πόλη τα λεφτά μπορεί να μην περισσεύουν αυτό τον καιρό, αλλά όποιος έχει τύχη διαβαίνει: Ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σήκωσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που βρήκε στο δρόμο ενώ περπατούσε προς το πρωθυπουργικό γραφείο. «Και μετά με ρωτάτε πού θα μαζέψω λεφτά» είπε αστειευόμενος στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στις επικρίσεις για την οικονομική του πολιτική.
Στην Αιώνια Πόλη τα λεφτά μπορεί να μην περισσεύουν αυτό τον καιρό, αλλά όποιος έχει τύχη διαβαίνει: Ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι σήκωσε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ που βρήκε στο δρόμο ενώ περπατούσε προς το πρωθυπουργικό γραφείο, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να το αξιοποιήσει πολιτικά.
«Και μετά με ρωτάτε πού θα μαζέψω λεφτά» είπε αστειευόμενος στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στις επικρίσεις για την οικονομική του πολιτική.
Ο Ρέντσι έδωσε το χαρτονόμισμα σε ένα μέλος της συνοδείας του, όπως μεταδίδει το Ansa.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
- Μεγάλο πλήγμα στον Παναθηναϊκό: Χάνει όλη τη σειρά με τη Βαλένθια ο Σλούκας!
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες





