Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνάντηση Γεωργιάδη με παρόχους υγείας για το πλαφόν στις εξετάσεις

Το χέρι στην τσέπη βάζουν από σήμερα, Δευτέρα, οι ασφαλισμένοι που θέλουν να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς τα περίπου 2.500 εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα σε όλη τη χώρα διέκοψαν τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών, αντιδρώντας στο πλαφόν στις εργαστηριακές εξετάσεις. Για το ζήτημα πρόκειται να υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας μεταξύ εκπροσώπων των παρόχων υπηρεσιών Υγείας με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Το χέρι στην τσέπη βάζουν από σήμερα, Δευτέρα, οι ασφαλισμένοι που θέλουν να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς τα περίπου 2.500 εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα σε όλη τη χώρα διέκοψαν τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών, αντιδρώντας στο πλαφόν στις εργαστηριακές εξετάσεις που θέτει το υπουργείο Υγείας.

Για το ζήτημα πρόκειται να υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας μεταξύ εκπροσώπων των παρόχων υπηρεσιών Υγείας με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στην ΝΕΡΙΤ, ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους ασφαλισμένους να πάνε για εξετάσεις μετά τις 12:00 καθώς όπως είπε το υπουργείο θα ζητήσει εγγράφως σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα να δηλώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.

Ο κ. Γεωργιάδης, διεμήνυσε ότι όσα διαγνωστικά κέντρα δεν λειτουργήσουν, «δεν θα είναι συμβεβλημένα ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024