Στην εντατική παίκτης του Πλατανιά
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο Στέφανος Μαρτσάκης, παίκτης του Πλατανιά ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Επισκοπή.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο Στέφανος Μαρτσάκης, παίκτης του Πλατανιά ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Επισκοπή.
Ο 24χρονος μέσος οδηγούσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, όταν περίπου στις 6:30 το πρωί έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη με αποτέλεσμα ο αθλητής να τραυματιστεί σοβαρά.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Χανίων, όπου αφού υπεβλήθη σε επέμβαση, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.
Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεμος Αμοιβομένων Ποδοφαιριστών εκφράζοντας τη συμπαράστασή του για τον Μαρτσάκη. Η ανακοίνωη αναφέρει τα εξής:
«Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου Στέφανου Μαρτσάκη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, έπειτα απο χτύπημα στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκη.
Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιος Δημόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, αρχηγό του Πλατανιά, όπου ανήκει ο Μαρτσάκης και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του 25χρονου συναδέλφου μας ο οποίος θα πρέπει να υποβληθεί, άμεσα, σε χειρουργική επέμβαση.
Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή που τον Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός απο τον Πλατανιά ( όπου αγωνίζεται απο το 2008 ) στην Επισκοπή, για διάστημα 6 μηνών και παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης του.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δολοφονία στο «Δαφνί»: Ποινικές ευθύνες αναζητά η οικογένεια του θύματος
- Ντατόμε για Ομπράντοβιτς: «Για να επιστρέψει θέλει κίνητρο και όραμα»
- Drake: Ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον, κυνηγάει τους Beatles
- Λάος: Ζωντανοί οι πέντε από τους επτά ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο
- Παπαστράτος: 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα
- «Είναι τρελό» – Ο πρόωρος καύσωνας στην Ευρώπη σοκάρει τους κλιματολόγους






