Τρίτη μέρα αναζήτησης για εργάτη που εξαφανίστηκε σε πηγάδι
Για τρίτη συνεχή ημέρα συνεχίζεται στα Χανιά επιχείρηση για τον εντοπισμό 39 χρόνου εργάτη που καταπλακώθηκε από όγκους χωμάτων την ώρα που εκτελούσε εργασίες υποστύλωσης μέσα σε πηγάδι βάθους 17 μέτρων στην περιοχή των Μουρνιών.
Για τρίτη συνεχή ημέρα συνεχίζεται στα Χανιά επιχείρηση για τον εντοπισμό 39 χρόνου εργάτη που καταπλακώθηκε από όγκους χωμάτων την ώρα που εκτελούσε εργασίες υποστύλωσης μέσα σε πηγάδι βάθους 17 μέτρων στην περιοχή των Μουρνιών.
Από το πρωί της Κυριακής, πέντε μεγάλα μηχανήματα έργων αφαιρούν χώμα από έναν «κρατήρα» βάθους 14 περίπου μέτρων και με πολύ μεγάλη διάμετρο, ο οποίος μάλιστα φτάνει κοντά στον υδροφόρο ορίζοντα και γεμίζει νερό το οποίο πρέπει να αντλείται. Το χώμα μεταφέρεται σε άλλο σημείο από φορτηγά.
Το έργο της εκσκαφής αποφασίστηκε να μεταφερθεί και νοτιοανατολικά από το σημείο όπου εξαφανίστηκε ο άτυχος εργάτης την Πέμπτη. Λόγω της επέκτασης του χώρου εκσκαφής μετακινήθηκε από συνεργείο της ΔΕΗ κολώνα παροχής ρεύματος.
Στο σημείο βρίσκονται 13 άνδρες της ΕΜΑΚ, 10 πυροσβέστες καθώς και άνδρες της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει το χώρο για λόγους ασφαλείας και έχουν διακόψει την κυκλοφορία σε ακτίνα περίπου 500 μέτρων.
Έξω από το σημείο της επιχείρησης βρίσκονται και την Κυριακή συγγενείς και φίλοι του 39χρονου αλλά και πολίτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ σε αποσύνθεση: Αποχωρήσεις, διχασμός και στο βάθος οι «κομμένοι»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.734 οι νεκροί από τους σεισμούς σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Ντούα Λίπα: Ηχηρή παρέμβαση για την Αλβανία – Υπέρ της Επανάστασης των Φλαμίνγκο, κατά του Ράμα
- H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τον Τίλεμανς (pics+vids)
- Γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις πάρκινγκ; Μία έρευνα δίνει την απάντηση
- Αναφορές για βύθιση φορτηγού πλοίου χύδην φορτίου στο Μπάνταρ Αμπάς του Ορμούζ [βίντεο]
