Δεν θα συμμετάσχει στο Final-4 του πόλο ο Νηρέας Λαμίας
Με τρεις ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το Final-4 του Κυπέλλου στο πόλο, αφού ο Νηρέας Λαμίας δεν θα καταφέρει τελικά να πάρει μέρος, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Με τρεις ομάδες θα διεξαχθεί τελικά το Final-4 του Κυπέλλου στο πόλο, αφού ο Νηρέας Λαμίας δεν θα καταφέρει τελικά να πάρει μέρος, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Μπετχαβάς, έκανε πολλές προσπάθειες να βρει τα χρήματα, για τη συμμετοχή στη διοργάνωση αλλά και την αποπληρωμή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, από χορηγούς. Ωστόσο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό και γνωστοποίησε πως ο Νηρέας δεν θα αγωνιστεί στην διοργάνωση.
Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός περνάει στον τελικό χωρίς αγώνα και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη – ΝΟ Χίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»
- Από την 4η Ιουλίου ως την Ημέρα της Βαστίλης – Πώς Γαλλία και ΗΠΑ αναδιαμορφώνουν τα έθνη τους μέσω τελετουργίας
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ


