Ο Μπλάτερ θα διεκδικήσει για πέμπτη φορά την προεδρία της FIFA
Την πέμπτη θητεία του στην προεδρία της διεθνούς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα διεκδικήσει ο Σεπ Μπλάτερ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Παρασκευή. «Θα είμαι ξανά πρόεδρος καθώς πιστεύω ότι δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου» είπε ο 78χρονος Ελβετός, ο οποίος βρίσκεται στη κεφαλή της FIFA από το 1998.
Την πέμπτη θητεία του στην προεδρία της διεθνούς ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θα διεκδικήσει ο Σεπ Μπλάτερ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Παρασκευή.
«Θα είμαι ξανά πρόεδρος καθώς πιστεύω ότι δεν έχω ολοκληρώσει το έργο μου» είπε ο 78χρονος Ελβετός, ο οποίος βρίσκεται στη κεφαλή της FIFA από το 1998.
Ο Μπλάτερ εξελέγη χωρίς αντίπαλο για μία τέταρτη θητεία το 2011, όταν ο Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ απέσυρε την υποψηφιότητά του, αφού κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε με αντάλλαγμα ψήφους, ενώ αργότερα του επιβλήθηκε δια βίου αποκλεισμός.
Μέχρι στιγμής μόνο ο Γάλλος, Ζερόμ Σαμπάν, πρώην βοηθός του Μπλάτερ, έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του.
Οι προεδρικές εκλογές της FIFA θα διεξαχθούν το 2015, ενώ κάθε μία από τις 209 ομοσπονδίες-μέλη, έχει από μία ψήφο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια





