Μήνυμα Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ για μάχη εν όψει εκλογών
Με στόχο την κινητοποίηση των βουλευτών για την στήριξη των υποψηφίων του κόμματος στην τελική ευθεία για τις κάλπες, ο Αντώνης Σαμαράς μιλά αυτήν την ώρα την ΚΟ της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτεια» και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα. Σε ό,τι αφορά το δίλημμα Βενιζέλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας.
Με στόχο την κινητοποίηση των βουλευτών για την στήριξη των υποψηφίων του κόμματος στην τελική ευθεία για τις κάλπες, ο Αντώνης Σαμαράς μιλά αυτήν την ώρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτεια» και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα.
Σε ό,τι αφορά το δίλημμα Βενιζέλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης και θα ζητήσει από τους βουλευτές της ΝΔ να μιλήσουν γιαυτά στους πολίτες. Παράλληλα, αναμένεται να επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέα μέτρα.
Ο πρωθυπουργός μπαίνει κι ο ίδιος προσωπικά στη μάχη των εκλογών από αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πρώτη ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).