Μήνυμα Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ για μάχη εν όψει εκλογών
Με στόχο την κινητοποίηση των βουλευτών για την στήριξη των υποψηφίων του κόμματος στην τελική ευθεία για τις κάλπες, ο Αντώνης Σαμαράς μιλά αυτήν την ώρα την ΚΟ της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτεια» και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα. Σε ό,τι αφορά το δίλημμα Βενιζέλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας.
Με στόχο την κινητοποίηση των βουλευτών για την στήριξη των υποψηφίων του κόμματος στην τελική ευθεία για τις κάλπες, ο Αντώνης Σαμαράς μιλά αυτήν την ώρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτεια» και να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα.
Σε ό,τι αφορά το δίλημμα Βενιζέλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης και θα ζητήσει από τους βουλευτές της ΝΔ να μιλήσουν γιαυτά στους πολίτες. Παράλληλα, αναμένεται να επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέα μέτρα.
Ο πρωθυπουργός μπαίνει κι ο ίδιος προσωπικά στη μάχη των εκλογών από αυτό το Σαββατοκύριακο. Η πρώτη ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.