Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν παραγραφούν χρέη του ΠΑΣΟΚ

Για «άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ευ.Βενιζέλο, απαντώντας στη χθεσινή επικριτική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.
Η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμεύεται ότι σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας που κατέθεσε για τη μη διαγραφή των χρεών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Για «άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, απαντώντας στη χθεσινή επικριτική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεσμεύεται ότι σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας που κατέθεσε για τη μη διαγραφή των χρεών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να πάρει κανονικά τη χρηματοδότηση για τις εκλογές ως «Ελιά», αν και προοριζόταν για το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλει να πληρώσει για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

«Πρόκειται για μία άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024