Σύνδεση του διυλιστηρίου Ασπροπύργου με το δίκτυο του ΕΣΦΑ
Συμφωνία για σύνδεση των διυλιστηρίων Ασπροπύργου με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) υπεγράφη μεταξύ των ΕΛΠΕ και του Διαχειριστή του ΕΣΦΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 800.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2014.
Συμφωνία για σύνδεση των διυλιστηρίων Ασπροπύργου με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) υπεγράφη μεταξύ των ΕΛΠΕ και του Διαχειριστή του ΕΣΦΑ.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 800.000 ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2014.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ Κ. Ξιφαρά, πρόκειται για μία συμφωνία με πολλαπλά οφέλη, καθώς η υλοποίηση του έργου σηματοδοτεί την αύξηση της κατανάλωσης φυσικού αερίου και την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας των ΕΛΠΕ σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για το σύνολο του ευρωπαϊκού κλάδου διύλισης.
Τον Μάρτιο είχε υπογραφεί αντίστοιχη συμφωνία για την τροφοδοσία με φυσικό αέριο και του διυλιστηρίου της Ελευσίνας. Το έργο υλοποιείται ήδη και προβλέπεται να λειτουργήσει ως το τέλος του 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με αλεξίπτωτο πλαγιάς στον αέρα – Δείτε Βίντεο
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Η Louis Vuitton αγκάλιασε τον Keith Haring και το λαμπερό street style σε μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη
- Γαλλία: «Μαζικό» σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών – Σχολικό προσωπικό ερευνάται για βία και σεξουαλική επίθεση
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

