Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A1 2015: Ανανέωση σε... τρεις κυλίνδρους

Audi A1 2015: Ανανέωση σε… τρεις κυλίνδρους

Την ανανεωμένη εκδοχή του A1 τόσο στην τρίθυρη όσο και την πεντάθυρη έκδοσή του εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, δίνοντας το στίγμα των αισθητικών αλλαγών του μοντέλου που, εκτός από τη σχεδίασή του και τις προσθήκες σε εξοπλισμό, ενδέχεται να προσθέσει και ένα καινούριο κινητήρα στην γκάμα του.

Το μικρό της Audi προετοιμάζει την ανανέωσή του η οποία δίνει το σαφέστερο μέχρι στιγμής δείγμα της, καθώς ο φωτογραφικός φακός το εντόπισε τόσο στην τρίθυρη όσο και στην πεντάθυρη Sportback έκδοσή του να προβάρει τις αλλαγές του.

Οι τελευταίες, τουλάχιστον σε αισθητικό επίπεδο, θα προέλθουν σε μεγάλο βαθμό, από το S1 το οποίο πραγματοποίησε την πρεμιέρα του τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, καθώς το ανανεωμένο A1 θα υιοθετήσει αντίστοιχους προφυλακτήρες, γρίλια, φωτιστικά σώματα.

Επιπλέον, αναμένονται και κάποια στοιχεία και από το νεότερο A3 τα οποία θα εμπλουτίσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό του μικρότερου Audi.

Aυτό που απομένει να διαπιστωθεί είναι κατά πόσο η Audi θα μεταβάλλει δραστικά την γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Α1, προσθέτοντας, όπως έχει ήδη προαναγγείλει, στις επιλογές του έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου με αφετηρία τον αντίστοιχο του ανανεωμένου Polo.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στην περίπτωση του Audi A1 o κινητήρας θα αποδίδει παραπάνω από τους 90 ίππους που προσφέρει στην περίπτωση του Polo, ωστόσο, παραμένει άγνωστό κατά πόσο οι Γερμανοί θα επιλέξουν την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου της Audi για να το εντάξουν στην γκάμα ή θα το αφήσουν για τη νέα γενιά του μοντέλου.

AUTOMEDIA

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024