
Μεγάλη πυρκαγιά σε βιομηχανική πόλη του βόρειου Ιράν
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε την Τρίτη έπειτα από ισχυρή έκρηξη σε αποθήκες ξυλείας και πετρελαίου στη βιομηχανική πόλη Καζβίν του βόρειου Ιράν. Τουλάχιστον 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά, σύμφωνα με το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε την Τρίτη έπειτα από ισχυρή έκρηξη σε αποθήκες ξυλείας και πετρελαίου στη βιομηχανική πόλη Καζβίν του βόρειου Ιράν.
Τουλάχιστον 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά, σύμφωνα με το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Δεν υπήρξαν αναφορές για νεκρούς, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση του Ιράν.
Άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και διασώστες δίνουν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο της φλόγες.
Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε
- Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη που λειτουργούσε παράτυπο γηροκομείο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- Ινφαντίνο: «Αν κάποιος αγοράσει εισιτήρια του Μουντιάλ για δύο εκατομμύρια, δώρο από εμένα ένα χοτ ντογκ!»
- Ο Τεντ Τέρνερ ήθελε να σώσει τον κόσμο: Μεγιστάνας, μαχητής, διεθνιστής – Το ρίσκο του CNN, το λάθος της Τζέιν Φόντα και ο Πούτιν



