Χαλάει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός μέσα στην ημέρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ αναμένεται σε ορισμένες περιοχές να πέσει μέχρι και χαλάζι. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ο καιρός θα χαλάσει κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ.
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός μέσα στην ημέρα στα δυτικά, τα βόρεια, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Πιο αναλυτικά, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζόπτωση στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.
Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-ΖΑΟΝ στο βόλεϊ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» στην Αττική – Επιδεινώνει την κατάσταση η βροχή
- Πτωτικά κινείται ο χρυσός λόγω της ανόδου των τιμών του πετρελαίου
- Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Η οργή παραμένει, πάρα το «μάζεμα» των διαφοροποιήσεων

