Αρχισε η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ
Στις 18:00 την Κυριακή, με το απογευματινό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων, άρχισε η λειτουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ.
Στις 18:00 την Κυριακή, με το απογευματινό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων, άρχισε η λειτουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ.
Με την έναρξη της λειτουργίας της Νέας Ελληνική Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ, Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ), εμφανίστηκε η φράση: «Κάτι νέο ξεκινά» και το λογότυπο της ΔΤ αντικαταστάθηκε από ένα γαλάζιας απόχρωσης καμπυλόγραμο «Ν».
Νωρίτερα, το μεσημέρι της Κυριακής, είχε αρχίσει και η λειτουργία του ειδησεογραφικού Διαδικτυακού τόπου της ΝΕΡΙΤ.
Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ την Κυριακή συνεχίζεται με μια ελληνική και μια ξένη ταινία, καθώς και με την Αθλητική Κυριακή.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, τις ερχόμενες δύο εβδομάδες θα αρχίσουν σταδιακά να προβάλλονται 16 νέες εκπομπές, μεταξύ των οποίων και ενημερωτικές εκπομπές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές κάθε Τρίτη (εκτός της ερχόμενης Τρίτης λόγω Eurovision).
Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ με θέμα την παροχή εξηγήσεων του διευθύνοντα συμβούλου Γιώργου Προκοπάκη στις καταγγελίες της ΕΣΗΕΑ και εξώδικου προς τη ΝΕΡΙΤ (από την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων) περί διαβλητών διαγωνισμών πρόσληψης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Meteo: Δορυφορική εικόνα των γαλάζιων θαλάσσιων σχηματισμών στη Λευκάδα
- Το απόλυτο χάος στη Μίλαν: Γίνεται… ομάδα έως τις 16 Ιουνίου ή μπλέκει!
- Τραμπ: Χαλαρώστε κι όλα θα πάνε καλά – Το Ιράν θέλει συμφωνία και θα είναι καλή για τις ΗΠΑ
- Το αντίο του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στον Ερυθρό Αστέρα (pic)
- Οι απόφοιτοι του 2026 ίσως χρειαστεί να αλλάξουν ρότα στην αναζήτηση εργασίας – Δύο tips για να βρείτε δουλειά
- Για να πας μακριά, πρέπει να στοχεύεις ψηλά


