Την υποψηφιότητα Μπόλαρη στηρίζει ο Αντώνης Μανιτάκης
Τη στήριξή του στον ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη ανακοίνωσε το Σάββατο ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, επικαλούμενος λόγους προσωπικούς, πολιτικού πολιτισμού, ύφους και ήθους.
Τη στήριξή του στον ανεξάρτητο υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη ανακοίνωσε το Σάββατο ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, επικαλούμενος λόγους προσωπικούς, πολιτικού πολιτισμού, ύφους και ήθους.
«Τους προσωπικούς μου φίλους, και μάλιστα ομοϊδεάτες και συναγωνιστές από τα παλιά, όταν τους συναντώ, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ας συμβαίνει να πολιτεύονται σε ψηφοδέλτιο ανταγωνιστικό με αυτό που εγώ πολιτικά υποστηρίζω, το συνδυασμό του Μ. Μπόλαρη. Δεν θα εγκαταλείψουμε για μικροπολιτικούς λόγους, όλοι όσοι ευαγγελιζόμαστε χρόνια τώρα, στη ΔΗΜΑΡ και αλλού, έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό, το πολιτικό μας ύφος και ήθος» δήλωσε ο κ. Μανιτάκης, σημειώνοντας:
«Ούτε, θα το απεμπολήσουμε, επειδή συμβαίνει η συμπεριφορά μας αυτή να παρεξηγείται εσκεμμένα από παραπολιτικούς σχολιαστές και από όσους είναι εθισμένοι σε αγοραίο πολιτικό κουτσομπολιό».
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).