Βενιζέλος: Η κυβερνητική σταθερότητα εξαρτάται από την Ελιά
Η αντοχή της κυβέρνησης θα κριθεί από τις εκλογικές επιδόσεις της Ελιάς, προειδοποιεί ο Ευ.Βενιζέλος μιλώντας στα Νέα Σαββατοκύριακο, ενώ στέλνει εσωκομματικά μηνύματα με στίχους του Τίτου Πατρίκιου πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την προεδρία.
Η αντοχή της κυβέρνησης θα κριθεί από τις εκλογικές επιδόσεις της Ελιάς, προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος προσδιορίζοντας την κρισιμότητα του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.
Μιλώντας στην εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο, εκφράζει την ικανοποίησή του για τις πρόσφατες διευκρινίσεις του Γιώργου Παπανδρέου ότι παραμένει ΠΑΣΟΚ, ενώ στέλνει, εμμέσως πλην σαφώς, εσωκομματικά μηνύματα πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την προεδρία, λέγοντας ότι τον εκφράζουν οι στίχοι του Τίτου Πατρίκιου: «Όχι από τώρα, είναι πολύ νωρίς για μια γεροντική σοφία».
Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει ότι η χώρα μπορεί να απαλλαγεί από την τρόικα ρίχοντας στο τραπέζι μια πρόταση που θα συζητηθεί: Μετά την επιτυχημένη έξοδο της χώρας στις αγορές προτείνει να αντλήσει η κυβέρνηση τα 25 δισ. που χρωστάει η Ελλάδα στο Ταμείο «κι έτσι να μην συντρέχει λόγος ύπαρξης της τρόικας, αφού υπάρχει λόγω του ΔΝΤ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι Μελάς και Ρέππα για τη μη διαβίβαση του πορίσματος Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη
- Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο


