Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητεί έναν ικανό σκόρερ για την επίθεσή της και, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, είναι πρόθυμη να δαπανήσει περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ για να δελεάσει τη Λίβερπουλ και να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό διεθνή άσο. «Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι καλά εδώ, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου. Δεν σκέφτομαι να φύγω. Η κατάκτηση της πρέμιερ λιγκ είναι ένα όνειρο, που θα ήθελα να εκπληρώσω. Ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ την ήττα από την Τσέλσι. Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους και με ένα λάθος, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα, θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα δύο επόμενα ματς για να έχουμε ελπίδες», ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού που όπως δείχνει δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τους «κόκκινους».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.