Στο νοσοκομείο λόγω διάσεισης μεταφέρθηκε ο Λαγός του Παναθηναϊκού
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Λαζαρίδη κατά την διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού είχε απώλεια μνήμης για λίγα λεπτά και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τάσος Λαγός, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Λαζαρίδη κατά την διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού είχε απώλεια μνήμης για λίγα λεπτά και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.
Όσον αφορά τους Αμπεϊντ και Ατζαγκούν, δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς ο πρώτος είχε απλά μια μελανιά και και δεύτερος χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442