Χέρι στη βασίλισσα έβαλε ο δήμαρχος ολλανδικής πόλης
Η Ημέρα του Βασιλιά, στις 27 Απριλίου, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος για τους Ολλανδούς, αφού ήταν η πρώτη για τον νέο βασιλιά της χώρας Βίλχεμ-Αλεξάντερ. Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν μαζί με την βασιλική οικογένεια της χώρας. Ήταν τόσο πανηγυρική η ατμόσφαιρα, που ο δήμαρχος πόλης πιάστηκε στα πράσα από τον φακό να αγγίζει τη βασίλισσα σε ένα ευαίσθητο σημείο.
Η Ημέρα του Βασιλιά, στις 27 Απριλίου, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος για τους Ολλανδούς, αφού ήταν η πρώτη για τον νέο βασιλιά της χώρας Βίλχεμ-Αλεξάντερ. Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν μαζί με την βασιλική οικογένεια της χώρας.
Ήταν τόσο πανηγυρική η ατμόσφαιρα, που ο Φρεντ ντε Χραφ, δήμαρχος της πόλης Αμστελφέν, «πιάστηκε» στα πράσα από τον φακό να αγγίζει τη βασίλισσα, Μάξιμα, σε ένα ευαίσθητο σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άνοιξαν το σκορ οι ΗΠΑ κόντρα στη Βοσνία (vids)
- Νιγηρία: Ενοπλοι δολοφονούν τουλάχιστον 15 ανθρώπους στην «κεντρική ζώνη»
- Και ο Παναμάς χτίζει νέα φυλακή υψίστης ασφαλείας για την… αντιμετώπιση των συμμοριών
- Κολομβία: Λιτότητα και υδραυλική ρωγμάτωση με το καλημέρα από τη νέα ακροδεξιά κυβέρνηση
- LIVE: ΗΠΑ – Βοσνία
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συμμορία Chone Killers «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»

