Χέρι στη βασίλισσα έβαλε ο δήμαρχος ολλανδικής πόλης
Η Ημέρα του Βασιλιά, στις 27 Απριλίου, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος για τους Ολλανδούς, αφού ήταν η πρώτη για τον νέο βασιλιά της χώρας Βίλχεμ-Αλεξάντερ. Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν μαζί με την βασιλική οικογένεια της χώρας. Ήταν τόσο πανηγυρική η ατμόσφαιρα, που ο δήμαρχος πόλης πιάστηκε στα πράσα από τον φακό να αγγίζει τη βασίλισσα σε ένα ευαίσθητο σημείο.
Η Ημέρα του Βασιλιά, στις 27 Απριλίου, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος για τους Ολλανδούς, αφού ήταν η πρώτη για τον νέο βασιλιά της χώρας Βίλχεμ-Αλεξάντερ. Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν μαζί με την βασιλική οικογένεια της χώρας.
Ήταν τόσο πανηγυρική η ατμόσφαιρα, που ο Φρεντ ντε Χραφ, δήμαρχος της πόλης Αμστελφέν, «πιάστηκε» στα πράσα από τον φακό να αγγίζει τη βασίλισσα, Μάξιμα, σε ένα ευαίσθητο σημείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπακς – Γουίζαρντς 113-114: Ο Αντετοκούνμπο δεν έφτανε και το Μιλγουόκι ηττήθηκε από τους Γουίζαρντς
- Έσπασαν τα ρεκόρ οι συνταξιοδοτήσεις το 2025 – Οι έξι κατηγορίες εργαζομένων
- Γιόγκα: Η στάση που χαρίζει συγκέντρωση και ηρεμία
- Αυστηρότερο το νέο πειθαρχικό δίκαιο για τους δημοσίους υπαλλήλους – Από πρόστιμα έως απολύσεις
- Ο Ντε Λα Φουέντε και η κόντρα με τον Φλικ λόγω του Γιαμάλ
- O Κιμ Γιονγκ Ουν εξήρε τους στρατιώτες της Βόρειας Κορέας που πολεμούν στο πλευρό της Ρωσίας
