Χέρι στη βασίλισσα έβαλε ο δήμαρχος ολλανδικής πόλης
Η Ημέρα του Βασιλιά, στις 27 Απριλίου, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος για τους Ολλανδούς, αφού ήταν η πρώτη για τον νέο βασιλιά της χώρας Βίλχεμ-Αλεξάντερ. Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν μαζί με την βασιλική οικογένεια της χώρας. Ήταν τόσο πανηγυρική η ατμόσφαιρα, που ο δήμαρχος πόλης πιάστηκε στα πράσα από τον φακό να αγγίζει τη βασίλισσα σε ένα ευαίσθητο σημείο.
Η Ημέρα του Βασιλιά, στις 27 Απριλίου, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό φέτος για τους Ολλανδούς, αφού ήταν η πρώτη για τον νέο βασιλιά της χώρας Βίλχεμ-Αλεξάντερ. Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν μαζί με την βασιλική οικογένεια της χώρας.
Ήταν τόσο πανηγυρική η ατμόσφαιρα, που ο Φρεντ ντε Χραφ, δήμαρχος της πόλης Αμστελφέν, «πιάστηκε» στα πράσα από τον φακό να αγγίζει τη βασίλισσα, Μάξιμα, σε ένα ευαίσθητο σημείο.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.