Παρουσιάζεται η νέα… «Λεωφόρος» από τον Γιάννη Αλαφούζο
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δρομολογούνται εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όσον αφορά του γήπεδο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα παρουσιάσει την Τρίτη το μεσημέρι τα σχέδια της νέας «Λεωφόρου» καθώς και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2014/2015), των οποίων η διάθεση ξεκινάει άμεσα.
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δρομολογούνται εξελίξεις στον Παναθηναϊκό όσον αφορά του γήπεδο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα παρουσιάσει την Τρίτη το μεσημέρι τα σχέδια της νέας «Λεωφόρου» καθώς και τις τιμές των καρτών διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2014/2015),των οποίων η διάθεση ξεκινάει άμεσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος παρουσιάζει αύριο Τρίτη 29 Απριλίου και ώρα 14:00 στο Baraonda (Τσόχα 43) τη νέα Λεωφόρο, όπως σχεδιάζεται να διαμορφωθεί με τις πρόσθετες παρεμβάσεις για την αύξηση της χωρητικότητας και τον καλλωπισμό του ιστορικού γηπέδου.
Επιπλέον, θα αναλυθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική των Καρτών Διαρκείας, των μεμονωμένων εισιτηρίων και των Καρτών Μέλους στη Παναθηναϊκή Συμμαχία για την σεζόν 2014/15, η διάθεση των οποίων ξεκινά άμεσα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεισμός στην Κίνα: Δόνηση 5,2 Ρίχτερ – Χιλιάδες απομακρύνονται από τις εστίες τους – Τουλάχιστον δύο νεκροί
- Τι συμβαίνει όταν γερνάς σε έναν κόσμο που λατρεύει τη νεότητα
- Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Τσίπρας: «Τώρα είναι η ώρα» – Ανακοινώνει το κόμμα στις 26 Μαΐου
- Ρόδος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, εισοδήματα και περιουσία



