Ο Μποχωρίδης δήλωσε συμμετοχή στα ντραφτ του NBA
Συμμετοχή στα ντραφτ του NBA δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη, ο οποίος στο ματς της Πέμπτης με τα Τρίκαλα σημείωσε ρεκόρ περιόδου με 20 πόντους. Ο άσος των Κιτρίνων θέλει να δοκιμάσει να ζήσει... το όνειρο, κάτι που κάνει από πέρσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Συμμετοχή στα ντραφτ του NBA δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη, ο οποίος στο ματς της Πέμπτης με τα Τρίκαλα σημείωσε ρεκόρ περιόδου με 20 πόντους.
Ο άσος των Κιτρίνων θέλει να δοκιμάσει να ζήσει… το όνειρο, κάτι που κάνει από πέρσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο 20χρονος γκαρντ, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αρη, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας των Νέων, με την οποία συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιθουανίας το καλοκαίρι του 2013 και σε 10 ματς είχε 12.1 πόντους, 47,2% στα δίποντα, 78,8% στις βολές και 5.2 ριμπάουντ ανά αγώνα.
Στο επερχόμενο ντραφτ αναμένεται να συμμετάσχει τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου του Ολυμπιακού, όσο κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που αγωνίζεται στο NBDL με τους Ντέλαγουερ 87ers.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Βουτιά του υδράργυρου τις επόμενες ώρες – Από τον καύσωνα στα έντονα καιρικά φαινόμενα
- ΚΚΕ: Καταγγέλλει την απαλλαγή ΦΠΑ «για πελάτες του ΝΑΤΟ»
- «Marca»: «Μπέρδεμα με την αποχώρηση του Χεζόνια από τη Ρεάλ – Παρακολουθεί την περίπτωση ο Ολυμπιακός»
- Float In Cinema: Η Αίγινα μετατρέπει τη θάλασσα σε θερινό σινεμά
- Κλιματισμό και πολιτισμό προσφέρει η Ρώμη στους πολίτες εναντίον του καύσωνα, με δωρεάν σινεμά
- Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκε το κινητό της Γιου Τινγκ – Νέα κατάθεση του συζύγου της

