Η Standard and Poor’s υποβάθμισε τη Ρωσία σε «ΒΒΒ-»
Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor's μείωσε σήμερα, Παρασκευή, τη βαθμολογία του αξιόχρεου της Ρωσίας από «ΒΒΒ» σε «ΒΒΒ-» και διατήρησε την αρνητική προοπτική, λόγω των αυξανόμενων εντάσεων ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.
Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s μείωσε σήμερα, Παρασκευή, τη βαθμολογία του αξιόχρεου της Ρωσίας από «ΒΒΒ» σε «ΒΒΒ-» και διατήρησε την αρνητική προοπτική, λόγω των αυξανόμενων εντάσεων ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία.
Σε ανακοίνωσή του ο οίκος τονίζει πως η τεταμένη γεωπολιτική κατάσταση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία θα μπορούσε να προκαλέσει επιπλέον σημαντικές εξόδους ξένων αλλά και εθνικών κεφαλαίων από τη ρωσική οικονομία και θα μπορούσε έτσι να καταστήσει εύθραυστες τις ήδη ασθενείς προοπτικές ανάπτυξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μαϊμού» γιατροί, αστυνομικοί και λογιστές – Νέες απάτες αδειάζουν λογαριασμούς και σπίτια
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στα play offs με Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός και Άρης Betsson – ΑΕΚ
- Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τα πατίνια: «Χρειάζονται κανόνες που προστατεύουν όλους»
- Γιατί καταρρέουν οι γεννήσεις σε όλο τον κόσμο – Η δημογραφική βόμβα της ψηφιακής εποχής
- Eurovision 2026: Ποια είναι η Ντάρα που χάρισε στη Βουλγαρία την ιστορική νίκη
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα