Η ΚΑΕ ΠΑΟ ανασκευάζει τις δηλώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ανασκευάζει όσα φέρεται να υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος της 3ης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ που προκάλεσαν την διεξαγωγή έρευνας από την Ευρωλίγκα.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ανασκευάζει όσα φέρεται να υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος της 3ης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ που προκάλεσαν την διεξαγωγή έρευνας από την Ευρωλίγκα.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ είχε κάνει λόγο για διαιτητές «σε εντεταλμένη υπηρεσία» με την Ευρωλίγκα να αντιδρά άμεσα!
Πλέον, ο επίσημος Παναθηναϊκός κάνει, πλέον, λόγο για «κακή εκτίμηση» και πως «ατυχώς του αποδόθηκε», θέλοντας ουσιαστικά να κλείσει ο ίδιος τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Αναλυτικά αυτή αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζουν τα εξής:
-Η δήλωση της 21ης Απριλίου 2014, που αποδόθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν προϊόν κακής εκτίμησης και σε καμία περίπτωση δεν απηχεί την άποψή του για την αξιοπιστία της διοργάνωσης. Ατυχώς δε του αποδόθηκε.
-Υπάρχει εκτίμηση προς τη διοργάνωση και δεν υπήρξε ποτέ ουδεμία σκέψη ή πρόθεση από την πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τη θίξει.
-Είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα εξακολουθήσουμε να έχουμε άριστη συνεργασία με δεδομένη την κοινή μας επιθυμία για την πρόοδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν
- Τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση στην Βάγια Νέστορα
- Αγγλία – Αργεντινή: Οι παίκτες της Αλμπισελέστε βρήκαν το παγούρι του Πικφορντ με τις σημειώσεις για τα πέναλτι (vid)
- Παχυσαρκία: Σε 15 ημέρες η λύση για τα φάρμακα, λέει η κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος για τη φωτιά στο φράγμα Θέρμης