«Η καρδιά χτυπά δυνατά για το 7ο τρόπαιο», λέει ο Γιαννακόπουλος
Τη βεβαιότητα του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4 του Μιλάνου εξέφρασε με δήλωση του μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία η σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα ισοφαρίστηκε σε 2-2, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού... ««Η καρδιά του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης χτυπά δυνατά για το έβδομα τρόπαιο». Αλβέρτης: «Και την ψυχή μας στη Μόσχα».
Τη βεβαιότητα του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4 του Μιλάνου εξέφρασε με δήλωση του μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία η σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκα ισοφαρίστηκε σε 2-2, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού… «Η καρδιά του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης χτυπά δυνατά για το έβδομα τρόπαιο».
Αναλυτικά: «Η καρδιά του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης χτυπά δυνατά για το έβδομα τρόπαιο. Μαζί με τα εκατομμύρια φίλων της ομάδας εκφράζω την πίστη μου ότι την Παρασκευή το βράδυ θα έχουμε τα εισιτήρια για το Μιλάνο στα χέρια μας».
Αλβέρτης: «Και την ψυχή μας στη Μόσχα»
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης άφησε στην άκρη την παράδοση της μη επιστροφής από το 0-2 σε πλέι οφ Ευρωλίγκα και μετρά αντιστρόφως για να υπενθυμίσει σ’ όλους στη Μόσχα ποιος είναι ο Παναθηναϊκός.
«Αυτό που θέλαμε, το καταφέραμε. Έγινε ακόμη ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση με τρόπο που κρίθηκε. Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια που μας δυναμώνουν και μας κάνουν να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας, ξέρουμε τι θέλουμε κι αυτό βγάζουμε.
Είμαστε στο 2-2 και πάμε στη Μόσχα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Όπως δεν ήταν καθόλου εύκολο, θα’ ναι δύσκολο εκεί, αλλά θα πάμε για κατάθεση ψυχής, αγωνιστικότητος και μπάσκετ κι ελπίζω να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 40άχρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:
«Έγινε πραγματική μάχη. Ισορροπήσαμε το ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση. Αν βάζαμε κάποια σουτ, θα ‘ταν πιο εύκολο. Τελείωσε, όπως τελείωσε. Αναχωρούμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στο ΜΕGA
- Η Άστον Βίλα νίκησε και την Μπολόνια και ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έφυγε με «διπλό» από το «Villa Park» (vids)
- Αθήνα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τον καυγά που είχε η 30χρονη λίγο προτού εντοπιστεί νεκρή στον ακάλυπτο
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση κτηνοτρόφων από την Λέσβο με την Κυβέρνηση – «Αδειάζουν τα χωριά μας»
- Κεφαλονιά: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της Μυρτούς
- Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι στην επιστροφή με την Ίντερ: Η απίθανη ιστορία ενός 15χρονου (pics, vid)
