Κώστας Αργυρός: «Το Ποτάμι» θα παίξει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις»
«Η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί στην Ευρώπη και τώρα ήρθε η ώρα να το κάνει» δήλωσε σε συνέντευξη του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και παρέθεσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποψηφιότητα με «Το Ποτάμι».
«Η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί στην Ευρώπη και τώρα ήρθε η ώρα να το κάνει» δήλωσε σε συνέντευξη του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός και παρέθεσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποψηφιότητα με «Το Ποτάμι».
«Μέσα από την δουλεία μου όλα αυτά τα χρόνια, γνώρισα την λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Ευρωπαϊκών θεσμών, έχω την εμπειρία και την γνώση να δουλέψω για την Ελλάδα στην Ευρώπη» τόνισε υποψήφιος ευρωβουλευτής, για να προσθέσει ότι ήρθε η ώρα να μπει στην πολιτική ζωή άνθρωποι από τον χώρο της εργασίας, που δεν έχουν ενταχθεί ποτέ μέχρι σήμερα σε κομματικούς μηχανισμούς.
Ο ίδιος συνεχίζοντας επεσήμανε πως μόνο με τη λιτότητα δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω και ότι «Το Ποτάμι» είναι ανοιχτό σε ευρωπαϊκές συνεργασίες, που θα συμφωνούν και θα εκφράζουν τις θέσεις του, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για ανάπτυξη της χώρας.
Αναφερόμενος, στην πρόσφατη επίσκεψή με τον Σταύρο Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες και στις επαφές που είχαν εκεί με αξιωματούχους από τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές πολιτικές ομάδες, τους Σοσιαλιστές, του Πράσινους και του Φιλελεύθερους, επανέλαβε ότι την απόφαση για την ένταξη των ευρωβουλευτών που αναμένει να εκλέξει «Το Ποτάμι» θα την λάβει μετά τις ευρωεκλογές.
Τέλος υποστήριξε πως «Το Ποτάμι» θα παίξει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και στο εσωτερικό της χώρας, κάτι που φυσικά θα εξαρτηθεί και από το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του Μαϊου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή

