Επίθεση με μολότοφ στο μαγαζί του παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζαβέλλα
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης το κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή του Βύρωνα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης το κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή του Βύρωνα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκτόξευσαν βόμβα μολότοφ προς την καφετέρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά και να προκληθούν υλικές ζημιές σε τραπέζια και καθίσματα.
Πάντως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το κατάστημα ήταν μεν κλειστό την ώρα του περιστατικού, ωστόσο σ’ αυτό φέρεται να βρισκόταν μέλη του προσωπικού, αλλά και η μητέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Η υπόθεση ερευνάται ήδη απ’ τις αστυνομικές αρχές, στις οποίες καταγγέλθηκε ότι υπήρχαν εδώ και καιρό σχετικές απειλές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- Νέα ρύθμιση για χρέη στους δήμους: Πώς να κερδίσετε έως 240 δόσεις
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη ώρα για άσκηση
- Αντίποινα για το αμερικανικό ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο υπόσχεται το Ιράν – Από μία κλωστή κρέμεται η εκεχειρία
- Μακελειό στη Λουιζιάνα: Πατέρας των 7 από τα 8 παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ο δράστης
- Συνταγή: Φριτάτα με μανιτάρια



