Επίθεση με μολότοφ στο μαγαζί του παίκτη του ΠΑΟΚ, Τζαβέλλα
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης το κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή του Βύρωνα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.
Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης το κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή του Βύρωνα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκτόξευσαν βόμβα μολότοφ προς την καφετέρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά και να προκληθούν υλικές ζημιές σε τραπέζια και καθίσματα.
Πάντως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το κατάστημα ήταν μεν κλειστό την ώρα του περιστατικού, ωστόσο σ’ αυτό φέρεται να βρισκόταν μέλη του προσωπικού, αλλά και η μητέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή.
Η υπόθεση ερευνάται ήδη απ’ τις αστυνομικές αρχές, στις οποίες καταγγέλθηκε ότι υπήρχαν εδώ και καιρό σχετικές απειλές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης δεν απάντησε στις καταγγελίες Καραπαπά για τη διαιτησία
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας







