Eγκύκλιος για επιστροφή πινακίδων με πληρωμή «αναλογικών» τελών
Υπεγράφη και δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών βάσει της οποίας οι εφορίες μπορούν να επιστρέφουν στους οδηγούς τις πινακίδες των οχημάτων που είχαν τεθεί σε ακινησία, ζητώντας το ποσό των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς.
Υπεγράφη και δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών βάσει της οποίας οι εφορίες μπορούν να επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες ΙΧ και μοτοσικλετών τις πινακίδες των οχημάτων που είχαν τεθεί σε ακινησία, ζητώντας το ποσό των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχεί στους υπόλοιπους μήνες της χρονιάς.
Σύμφωνα με το κείμενο που υπέγραψε ο γ.γ. Εσόδων Χ.Θεοχάρης, η διάταξη ισχύει από τη δημοσίευση του σχετικού νόμου στο ΦΕΚ δηλαδή από τις 14/04/2014.
Το κείμενο της εγκυκλίου έχει ως εξής:
«Κοινοποιούμε τις ως άνω νομοθετικές διατάξεις με τις οποίες ρυθμίστηκε η καταβολή των τελών κυκλοφορίας, για το έτος 2014, οχημάτων ευρισκομένων σε κατάσταση ακινησίας σε περίπτωση άρσης της ακινησίας εντός του έτους αυτού (2014), αναλογικά για τους υπόλοιπους μήνες μέχρι το τέλος του έτους (31-12-2014), συμπεριλαμβανομένου του μήνα της άρσης της ακινησίας και πριν από την άρση αυτής, για άμεση εφαρμογή από την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ (14-4-2014)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Αξιωματούχοι ζητούν αυστηρότερους νόμους για τον εξτρεμισμό μετά την επίθεση στο Pride του Βερολίνου
- Booking: Η δικαστική «αντεπίθεση» των ξενοδόχων
- Η ΕΛΑΣ για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στον ΠΙΣ: Η νομιμότητα δεν αποκαθίσταται με πολιτικούς διορισμούς
- Αλβανία: Βουλευτής αρπάζει απόρρητο έγγραφο για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ – Υπάλληλος τον καταδιώκει και πέφτει από τις σκάλες
- Εθνική Ιταλίας: Παραιτήθηκαν Μαλντίνι και Λεονάρντο 10 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους!
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Hθοποιός, παραγωγός, δισεκατομμυριούχος – Με τον Τιερί Ανρί στη νέα δραματική σειρά Day 1s

